create a site

USLUGA i CIJENE

  1. ČUVANJE - profesionalno čuvanje, briga i njega za pse i druge kućne ljubimce od strane zaposlenih u pansionu Daj Šapu u prijatnoj kućnoj atmosferi. 
  2. ŠETNJE - redovno organizovanje šetnji u našem prostranom dvorištu koje je prilagođeno i za igru vašeg kućnog ljubimca.
  3. ISHRANA - hranimo kućne ljubimce po utvrđenim terminima i vrstama ishrane koje nam vi saopštite. Za ishranu moguće je postići svaki dogovor sa nama.
  4. KUPANJE I ČEŠLJANJE - redovno kupamo, češljamo i uljepšavamo vašeg ljubimca i održavamo higijenu sve u cilju što prijatnijeg boravka u našem pansionu.
  5. BRIGA O ZDRAVLJU - u slučaju potrebe vršimo preglede i zdrastvenu zaštitu kučnog ljubimca u konsultaciji sa cijenjenim stručnjacima.
  6. DNEVNE AKTIVNOSTI - organizujemo niz dnevnih aktivnosti kako bi boravak vašeg psa, mačke ili drugog kućnog ljubimca bio što zanimljiviji i prijatniji.
  7. KONTAKTI - sa vama održavamo redovne kontakte dok je vaš ljubimac u našem pansionu. Na vama je samo da se opustite i da sve prepustite pansionu Daj Šapu.

sve nabrojano dobijate po cijeni od...

10€
dnevni boravak + noćenje
*hrana po dogovoru

Možete ispuniti i rezervaciju za čuvanje na period duži od 7 dana...

Od sada u pansionu Daj Šapu...

Nova usluga!
kupanje i šišanje vaših kućnih ljubimaca

PREPORUKE KLIJENATA

Pansion za kućne ljubimce Daj Šapu

Bili i ja smo baš vezani. On je moja velika maza. Međutim, moje odsustvo se ne primjećuje kada ga ostavim na čuvanje u pansionu Daj šapu. Tamo se osjeća kao kod kuće. Vrijeme provodi u dvorištu igrajući se sa drugim psima. Redovno se hrani i kupa. Opušteno provodim odmor kada znam da je Bili u sigurnim rukama. Sve pohvale za pansion 🐾

Pansion za kućne ljubimce Daj Šapu

Često sam na službenim putovanjima. Zato sam nekoliko puta ostavljao mog kućnog mezimca u pansionu Daj šapu. Pružaju odličnu uslugu čuvanja i potpuno brinu o mom četvoronožnom prijatelju. Posebno bih istakao veliko dvorište za šetnju i igru. Svima koji se moraju na jedno vrijeme odvojiti od svog psa toplo preporučujem usluge pansiona Daj šapu.

Pansion za kućne ljubimce Daj Šapu

Bila sam prinuđena da se par dana odvojim od mog slatkog ljubimca mačka Merlina. Naišla sam na web sajt pansiona Daj šapu i odlučila da im ukažem povjerenje. Nisam pogriješila. Merlin je bio dobro čuvan, pažen i mažen. Osoblje pansiona je izuzetno ljubazno i veoma su odgovorni, jednom riječju divni! Zato sa velikim zadovoljstvom preporučujem njihove usluge. 

Adresa

Pavla Mijovića 57,
Donja Gorica
81000 Podgorica

Kontakt

Tel/Vajber:
 +38267017308
+38268059336
E-mejl: 
sofranac67@gmail.com

067 017 308