css templates

Novosti iz pansiona

16. maj 2021.

Danas u 14:05 umro je u 15. godini života naš voljeni Ringo.

U naš pansion, zbog starosti i nemogućnosti čuvanja i adekvatne brige o njemu, sa punim povjerenjem ostavili su ga nama na čuvanje 05.12.2019. godine. Došao je kod nas vidno iscrpljen i vlasnici su mislili da neće jos dugo živjeti, s obzirom da je tada imao skoro 14 godina.

Ringo-bijeli retriver, stari veteran, sa odličnim pedigreom bio je u životu šampion i uvijek prvi!
Vlasnici su svakog mjeseca dolazili, donosili mu hranu, slatkiše, ljekove, družili se sa njim i pazili i opet nam ga ostavljali uz puno povjerenje.

Ringo je bio na posebnom mjestu, kao najstariji pas uz svo poštovanje koje zaslužuje, trudili smo se da mu maksimalno produžimo život i da mu kod nas bude sto ljepše, najbitnije nam je bilo da je srećan.

Danas, poslije godinu i 6 mjeseci od kada je bio sa nama, svakog dana, svake noći, dočekivao i ispraćao ostale pse u pansionu, kao domaćin koji je najduže tu, koji je sa nama prošao i lijepo i manje lijepo, i ostale životne stvari, zimu, ljeto, pa opet zimu, gdje mi tu i on, kao da je naš pas od prvoga dana, danas je sačekao da svi budemo tu, kako bi se oprostio od nas i umro nam je na rukama. Nije se dugo mučio, trajalo je kratko.

Ringo, drago mi je i čast mi je što si bio naš gost, ali mi smo te doživljavali kao našeg psa...i danas smo mnogo tužni.

Putuj Ringo.........
I hvala na ljubavi koju si nam pružio! ❤

Mobirise

Medijski nastupi

Adresa

Pavla Mijovića 57,
Donja Gorica
81000 Podgorica

Kontakt

Tel/Vajber:
+38268059336
+38267017308

E-mejl: 
sofranac67@gmail.com

068 059 336